Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σεζόν είναι ιδιαίτερη, μεγάλη και κόβεται στη μέση

Η σεζόν είναι ιδιαίτερη, μεγάλη και κόβεται στη μέση
Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 12:14

Περάσαμε πανδημία με σκληρή καραντίνα. Μάθαμε ένα ποδόσφαιρο αλλιώς. Ένα ποδόσφαιρο δίχως το… αλατοπίπερό του, τον κόσμο. Μάθαμε ένα ποδόσφαιρο… αποστειρωμένο και ικανό να μας… ξενερώνει περισσότερο, παρά να μας πωρώνει. Και πάνω που αρχίζαμε να ζούμε ξανά ένα ποδόσφαιρο σχετικά κανονικό, με την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, χωρίς μάσκες, με κανονικό καλεντάρι και νορμάλ ημερομηνίες, πρέπει όλα αυτά να τα… ξεχάσουμε πάλι. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι φέτος το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό από τα… νορμάλ.

Η σεζόν είναι ιδιαίτερη, μεγάλη και κόβεται στη μέση. Και όπως όλες οι ομάδες, έτσι και ο Ολυμπιακός, πρέπει να κάνει διαχείριση, σχετικά με το πως δουλεύει. Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να φορτσάρει στο 100% από νωρίς και μετά, όταν η σεζόν διακοπεί, για το Μουντιάλ, να… «κρεμάσει». Να μην μπορεί να… πάρει τα πόδια του.

Η σεζόν θέλει διαχείριση. Και είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός βγάζει τώρα κόπωση και όχι φρεσκάδα. Η ομάδα δείχνει να κουράζεται εύκολα και πρέπει ο Κορμπεράν να βρει τρόπο να το λύσει αυτό. Πρέπει επίσης να έχουμε στο μυαλό μας ότι, σε ό,τι αφορά τη Σούπερ Λιγκ, τουλάχιστον, το πράγμα θα… παιχτεί μετά τα Χριστούγεννα. Όταν το Μουντιάλ και όλη αυτή η ανισορροπία της διακοπής, θα είναι στο παρελθόν…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης