Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολλή δουλειά στις στατικές φάσεις

Πολλή δουλειά στις στατικές φάσεις
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 11:24

Μεταξύ άλλων προβλημάτων, ο Ολυμπιακός έχει εμφανίσει εσχάτως, μια δυστοκία στις στατικές φάσεις. Δέχεται πιο εύκολα από ότι στο παρελθόν γκολ πίσω, βάζει πιο δύσκολα μπροστά. Και αυτό πρέπει να αλλάξει. Δεδομένα πρέπει να αλλάξει και ο Θρύλος δουλεύει με θέρμη, καθημερινά, στις προπονήσεις, για να βελτιωθεί και σε εκείνο τον τομέα. Και ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος έχει διακρίνει τη δυσκολία στον τομέα των στατικών φάσεων, δούλεψε και χθες, Τρίτη, αλλά και σήμερα Τετάρτη, πάρα πολύ επάνω σε αυτό.

Πραγματικά πολλή δουλειά έκανε ο Ολυμπιακός πάνω στις στατικές φάσεις, στις οποίες ο Ολυμπιακός «πονάει» αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Και χρειάζεται και να αμυνθεί καλύτερα, όταν βρίσκεται στην περιοχή του, αλλά και να προσπαθήσει να βρει περισσότερα γκολ, στην επίθεση. Είναι σημαντικό για τον Κορμπεράν να λύσει και αυτό το ζήτημα, το οποίο έχει δυσκολέψει αρκετά την προσπάθεια της ομάδας να πάρει τις προκρίσεις που χρειάζεται, τώρα, αλλά και να εμφανιστεί βελτιωμένη, μέσα στη σεζόν.

Όσο περνά ο καιρός, η φιλοσοφία του Κορμπεράν θα περνά ολοένα και περισσότερο στην ομάδα. Μεταξύ άλλων και σε αυτό τον τομέα, των στατικών φάσεων, στον οποίο ο Θρύλος έχει εμφανίσει δυσκολία.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης