Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρέ-καρέ η δουλειά στο Ρέντη! (photos)

Καρέ-καρέ η δουλειά στο Ρέντη! (photos)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 10:44

Ο Ολυμπιακός έβαλε, το πρωί της Τετάρτης, τις τελευταίες «πινελιές» στην προετοιμασία του, για τη μεγάλη «μάχη» της Πέμπτης, με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη Λευκωσία. Ο Κάρλος Κορμπεράν και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν, εντατικά, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη. Αρκετά πρωί, ώστε να αποφύγουν και τη μεγάλη ζέστη. Ο Ολυμπιακός θα συναντήσει έντονη ζέστη και υγρασία στην Κύπρο και έτσι οι καιρικές συνθήκες στη χώρα μας, αυτή την περίοδο, έχουν λειτουργήσει… ευεργετικά, βάζοντας… στο κλίμα, τους Πειραιώτες.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Νωρίτερα σας φέραμε βίντεο, από την προπόνηση του Ολυμπιακού, στο Ρέντη, μία ημέρα πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λεμεσού, η οποία θα κρίνει εν πολλοίς, αλλά όχι οριστικά, το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας. Πάμε τώρα να δούμε καρέ-καρέ τη δουλειά, την οποία οι ποδοσφαιριστές έκαναν, στο Ρέντη, την παραμονή του αγώνα με τον Απόλλωνα.

Εδώ οι φωτό:

Διαβάστε επίσης