Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακή «τρέλα» και στο ΓΣΠ για ένα εισιτήριο! (photos)

Ολυμπιακή «τρέλα» και στο ΓΣΠ για ένα εισιτήριο! (photos)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 13:11

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται το βράδυ της Πέμπτης, στην Κύπρο, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού, για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ του Europa League. Και εκεί θα έχει τον κόσμο του, στο πλευρό του, για ακόμη μία φορά. Και σε σημαντικό αριθμό μάλιστα. Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να παίζει με τον κόσμο στο πλευρό του και ειδικά στην Κύπρο, οι ΓΑΥΡΟΙ είναι έτσι κι αλλιώς πολλοί και έχουν ήδη εκδηλώσει… «τρέλα» για να είναι παρόντες στο γήπεδο! Παραμονή του αγώνα, οι φίλοι του Θρύλου από τη μεγαλόνησο έκαναν… χαμό, στα εκδοτήρια του ΓΣΠ, για να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να μπορέσουν να δουν από κοντά τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η αγάπη των οπαδών του Ολυμπιακού, μακριά από την Ελλάδα, είναι καμιά φορά ακόμη μεγαλύτερη, γιατί εκείνοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν διαρκώς την ομάδα… Και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη προσδοκία… Είναι αναμενόμενο ότι ο Ολυμπιακός θα έχει μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του στο ΓΣΠ και οι εικόνες παρακάτω το μαρτυρούν. Να αναφέρουμε ότι έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια των 20 ευρώ και έχουν μείνει ελάχιστα των 50 ευρώ, τα οποία αναμένεται επίσης άμεσα να... έχουν κάνει φτερά!

Διαβάστε επίσης