Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Ντε Λα Φουέντε στην Κύπρο ο Θρύλος! (photo)

Με Ντε Λα Φουέντε στην Κύπρο ο Θρύλος! (photo)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 12:31

Έχουμε και την αποστολή και πλέον οδεύουμε φουλ για… Κύπρο! Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος, σιγά-σιγά να μπει σε διαδικασία αναχώρησης και να μεταβεί στην Κύπρο, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα κοντράρει στη Λευκωσία τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο γήπεδο ΓΣΠ. Μετά την προπόνηση της Τετάρτης 17/8, ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή και την αποστολή, την οποία παίρνει μαζί του, στη μεγαλόνησο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Σε αυτή βρίσκεται ο Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος προφανώς θα είναι αλλαγή στη λίστα της Ευρώπης και αναμένεται μάλιστα να κάνει και ντεμπούτο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Μέσα στην αποστολή είναι και ο Γιώργος Μασούρας, παρά τις ενοχλήσεις, οι οποίες τον ταλαιπωρούν και οι οποίες τον δυσκολεύουν, ενόψει του αγώνα, το βράδυ της Πέμπτης. Εκτός αποστολής, αλλά και εκτός λίστα συνολικά, έμεινε ο Μαντί Καμαρά, αν και ήταν καλύτερα, τις προηγούμενες ημέρες. Κάτι που μπορεί να λέει πράγματα, για την παρουσία του στην ομάδα, συνολικά, αλλά και το ενδεχόμενο να πάρει μεταγραφή. Μπορεί, βεβαίως, ο Κορμπεράν να έκρινε απλώς ότι είναι ανέτοιμος, όλα τα σενάρια εξετάζουμε. Ο Ντε Λα Φουέντε ήταν εκείνος που πήρε τη θέση του Μαντί στην ευρωπαϊκή λίστα. Στην αποστολή του Ισπανού είναι ο Ανδρούτσος, ενώ εκτός είναι οι Γκάρι Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βρσάλικο.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός αναμετράται την Πέμπτη (18/8, 20.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ) στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τα play offs του Europa League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης της Τετάρτης (17/8), ο Κάρλος Κορμπεράν ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Σισέ, Ελ Αραμπί, Χασάν, Χουάνγκ, Κίτσος, Ντε Λα Φουέντε, Κούντε, Κούτρης, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Ραντζέλοβιτς, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Διαβάστε επίσης