Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο! (photos)

Αυτό θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο! (photos)
Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 - 15:38

Δεν θα είναι εύκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στην Κύπρο, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν μεταβαίνει στη μεγαλόνησο για να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λεμεσού, αλλά όχι στην πόλη της. Αλλά στη Λευκωσία. Στο ΓΣΠ. Ο Ολυμπιακός πέταξε το απόγευμα της Τετάρτης, για Κύπρο, με πτήση τσάρτερ, η οποία είχε προορισμό τη Λάρνακα. Και γενικά στην Κύπρο, οι καιρικές συνθήκες είναι αρκετά… νορμάλ, αυτές τις ημέρες, για την εποχή.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στην Ελλάδα το προσεχές τριήμερο δίνουν… 40άρια, τότε οι τιμές της θερμοκρασίας, τις οποίες βλέπει κανείς, αν ρίξει μια ματιά στην πρόγνωση του καιρού, μοιάζουν… φυσιολογικές, στην Κύπρο. Η αίσθηση είναι λίγο μεγαλύτερη από ότι γράφει το θερμόμετρο και σε αυτό παίζει πάντα ρόλο η υγρασία, η οποία στην Κύπρο… περισσεύει.

Δείτε για παράδειγμα σε Λάρνακα, Λεμεσό και Λευκωσία, όπου θα γίνει το ματς, τι «παίζει» αυτή την ώρα και κατά προσέγγιση για αύριο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης