Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανάψτε τα φώτα στη σουίτα, σύσκεψη κορυφής με Ιβάν!

Ανάψτε τα φώτα στη σουίτα, σύσκεψη κορυφής με Ιβάν!
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 12:45

Ο Ιβάν είναι εδώ. Μετά από… καιρό. Για διακοπές, έλεγαν οι «κακές γλώσσες». Κάτι σαν και του… λόγου μας, που θέλουν να… λοιδορούν τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Έτσι μας λέει η παραμύθα. Ότι τον πολεμούν τον Ιβάν, γιατί τον φοβούνται. Αλλά όπως και να ‘χει, είναι εδώ… Και όχι μόνο για διακοπές… Αλλά και για… σύσκεψη κορυφής.

Τρέξτε! Ανάψτε τα φώτα στη σουίτα, σύσκεψη κορυφής με Ιβάν! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπορούν να συνεχίσουν να κοιμούνται ήσυχοι… Όπως τόσο καιρό, που η ομάδα τους πετυχαίνει το απόλυτο τίποτα και συνεχίζει να είναι έτη φωτός πίσω από τον Ολυμπιακό… Και όλο αυτό τον καιρό, οι συσκέψεις γίνονταν με… Skype. Και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που πήγαιναν στο γήπεδο, έβλεπαν τα φώτα της σουίτας… σβηστά και εικόνα… εγκατάλειψης… Εντάξει, καλοκαιράκι ήταν, έλειπαν σε διακοπές οι διοικούντες. Τώρα που οι διακοπές είναι εδώ και συνδυάζονται με… Ελλάδα, έγινε και η σύσκεψη κορυφής, με Λουτσέσκου και Μπότο. Και όχι μόνο…

Να μάθουν αυτοί που… κακολογούν τον Ιβάν ότι έριξε «μαύρη πέτρα» πίσω του… Είναι εδώ, ανάβει τα φώτα στη σουίτα και… συσκέπτεται.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Από το «6» μέχρι το «10»

Από το «6» μέχρι το «10»

Ή αλλιώς, από το «κουτί», μέχρι το «κουτί». Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι ο άγνωστος «Χ» για τον Απόλλωνα Λεμεσού και πιθανός «άσος στο μανίκι» του Κορμπεράν.