Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρομπέρζ: «Δεν θα φοβηθούμε»

Ρομπέρζ: «Δεν θα φοβηθούμε»
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 14:28

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για το πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού, στη Λευκωσία, όμως έτοιμοι δηλώνουν και στην ομάδα της Κύπρου. Οι του Απόλλωνα ξέρουν ότι ο Θρύλος είναι φαβορί, αλλά όπως επεσήμανε ο Βαλεντίν Ρομπέρζ, δεν θα φοβηθούν. Ο Βαλεντίν Ρομπέρζ μίλησε στο match programme του αποψινού αγώνα και χαρακτηριστικά τόνισε:

«Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν τους ομίλους της διοργάνωσης και θέλουμε πολύ να καταφέρουμε να παίξουμε στο Europa League. Σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ ποιοτικές και δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο απόψε. Γνωρίζουμε την ποιότητα του Ολυμπιακού και το τι μπορεί να πετύχει στον αγωνιστικό χώρο. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά δεν θα τον φοβηθούμε. Έχουμε πίστη στην ομάδα μας και τις δυνάμεις μας. Θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο, να κάνουμε το παιχνίδι μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα αυτό που θα μας αυξήσει τις πιθανότητες μας ενόψει του επαναληπτικού».

Στο πρώτο παιχνίδι στο Ισραήλ ο Απόλλων Λεμεσού έχασε κατά κράτος. Στη ρεβάνς η ομάδα ήταν αρκετά καλύτερη και ακόμη καλύτερη στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ. Οι τελευταίες εμφανίσεις σας δίνουν αυτοπεποίθηση;

«Βέβαια. Η ομάδα χρειαζόταν περισσότερα παιχνίδια και χρόνο για να μπορέσει να αποκτήσει τον ρυθμό που απαιτείται σε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Σιγά σιγά η ομάδα δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο και είμαστε σίγουροι ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Σίγουρα η κατάκτηση του Σούπερ Καπ ενίσχυσε κι άλλο την αυτοπεποίθησή μας κι αυτό θα φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Στόχος μας για απόψε είναι να πάρουμε τη νίκη που θα μας δίνει το δικαίωμα πρόκρισης στους ομίλους».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης