Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το δίδυμο που έχει προβάδισμα για απόψε

Το δίδυμο που έχει προβάδισμα για απόψε
Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 13:45

Ο Ολυμπιακός πρέπει απόψε να είναι σε όλα του άψογος. Και στην άμυνα, φυσικά. Εκεί όπου η ομάδα θα χρειαστεί απόλυτη ασφάλεια, προκειμένου να μπορέσει στην επίθεση να κάνει αυτά που πρέπει και να πάρει τη νίκη, η οποία θα τον οδηγήσει εν πολλοίς στην πρόκριση, η οποία θα τον φέρει στους ομίλους του Europa League. Εκεί όπου θέλει διακαώς να πάει. Και για να είναι άψογος στην άμυνα, πρέπει όλοι όσοι αγωνιστούν να είναι στο 101%. Σε απόδοση, σε συγκέντρωση, σε προσήλωση στο πλάνο.

Σισέ και Μπα θα είναι, όπως όλα δείχνουν, οι στόπερ του Ολυμπιακού απόψε. Αναλύουμε γιατί, αλλά και τι μπορεί να το… αλλάξει αυτό…

Ο Κορμπεράν είδε το δίδυμο από τη Σενεγάλη να είναι σε καλή απόδοση, γενικά, στην Μπρατισλάβα. Δεν σημαίνει αυτό ότι τα λάθη δεν έλειψαν, αλλά ήρθαν κυρίως από την πλευρά του Σισέ. Ο Σενεγαλέζος δεν έκανε και το καλύτερο ματς του, σε αντίθεση με τον Μπα, ο οποίος ήταν σταθερός και ουσιαστικός. Ο Σισέ, ωστόσο, διανύει μια περίοδο καλή, γενικά. Κάνει καλά ματς. Και μοιάζει απίθανο ο Κορμπεράν να τον βγάλει από την ενδεκάδα, για να βάλει Μανωλά-Μπα. Αν υπάρξει αλλαγή, αυτή θα αφορά στον Ουσεϊνού Μπα και την πιθανότητα να αφήσει τη θέση του στον Έλληνα άσο. Να δούμε, δηλαδή, Σισέ-Μανωλά.

Ο Μανωλάς ήταν αρκετά καλός, για όσο διάστημα έπαιξε στην Μπρατισλάβα, όμως το δίδυμο Σισέ-Μπα έχει αυτή τη στιγμή προβάδισμα. Μένει να φανεί αν αυτό θα επιβεβαιωθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης