Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απόλλων Λεμεσού: Βλέπει Ολυμπιακό ο Καταλά

Απόλλων Λεμεσού: Βλέπει Ολυμπιακό ο Καταλά
Κυριακή, 21 Αυγούστου 2022 - 19:25

Ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο του ματς για το Ελληνικό πρωτάθλημα και ο Απόλλων θα έχει την ευκαιρία για νέα κατασκοπεία πριν τη μεταξύ τους ρεβάνς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Νταβίντ Καταλά θα παρακολουθήσει το ματς των ερυθρολεύκων κόντρα στον ΠΑΣ (22:00), έτσι ώστε να έχει μια καλύτερη εικόνα. Μαζί με τους βοηθούς του ο Ισπανός κόουτς θα κρατήσει περισσότερες σημειώσεις για την αναμέτρηση της Πέμπτης, αν και ο Κάρλος Κορμπεράν θα προχωρήσει σε αλλαγές. Πάντως, όπως και να… κυλήσει η αναμέτρηση ο Καταλά έχει ήδη συμπληρωμένη εικόνα για τον Ολυμπιακό Πειραιώς και είναι προετοιμασμένος για όλα όσα θα δει, χωρίς να επηρεαστεί από οτιδήποτε.

Αν και στην Ελλάδα κάνουν λόγο για έκπληξη του Απόλλων επί των ερυθρολεύκων, δηλαδή οι γαλάζιοι να πάρουν την πρόκριση, στην ομάδα της Λεμεσού πιστεύουν ακράδαντα ότι μπορούν να είναι αυτοί που θα προκριθούν και σίγουρα δεν θα (τους) είναι έκπληξη αν εν τέλει πάρουν το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: balla.com.cy

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης