Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Περιμένουμε ακόμη να αντιδράσει ένας εισαγγελέας για όσα είπε και λέει ο Τσιάρτας! (video)

Περιμένουμε ακόμη να αντιδράσει ένας εισαγγελέας για όσα είπε και λέει ο Τσιάρτας! (video)
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 15:14

Τι έγινε βρε παιδιά; Παρατεταμένη αργία έχει η ελληνική αθλητική δικαιοσύνη; Δεν ασχολείται ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ με όσα τρομερά αποκάλυψε στους Betarades, ο Βασίλης Τσιάρτας; Είχε βγει το teaser πριν από μερικές ημέρες, τα ακούσαμε για πρώτη φορά. Έπαιξαν ξανά και ξανά, έγιναν viral. Ακούστηκαν παντού, σε όλη την Ελλάδα, τα αίσχη που αποκάλυψε ο βετεράνος της ΑΕΚ, για τον «νιάου» και το πως… λύνει και δένει και κουμαντάρει προσλήψεις στις Εθνικές… Έπαιξε η συνέντευξη στους Betarades. Ολόκληρη. Έγινε κανείς… σοφότερος; Λες και δεν ξέρουμε ποιος… κουμαντάρει το ποδόσφαιρο και την Εθνική; Οι εισαγγελείς που είναι;!

«Με πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης και με ρώτησε αν θέλω να αναλάβω την Εθνική Ελπίδων», ακούστηκε μεταξύ άλλων… Και να ήταν το μόνο… Ένα άλλο ωραίο που έπαιξε και δεν είχε ακουστεί στο trailer… «Μου είπε (σ.σ. ο Μελισσανίδης) να πάω αύριο στα γραφεία να μιλήσω εκεί. Με τον Γιώργο Κοσμά, με τον Γιάννη Παπαδόπουλο…». Αυτό για όταν ο «επενδυτής» ήθελε να δώσει στον Τσιάρτα τα ηνία της β’ ομάδας… Τι έγινε ρε παιδιά; Τελικά έχει πόστο ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην ΑΕΚ ή όχι; Διοικεί την ΑΕΚ και… μιλάει με προπονητές, ή είναι «προσωπικός φίλος του Μελισσανίδη», όπως λένε οι παραμυθάδες και ταΐζουν… σανό; Ή το κορυφαίο… Μετά το φινάλε της ιστορίας της β’ ομάδας, ο Τσιάρτας μίλησε για επικοινωνία με τον Μελισσανίδη, κατά την οποία ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του είπε ότι απαλλάσσει την ΑΕΚ από τη διαδικασία του να τον βάλει προπονητή στη β’ ομάδα (λόγων των σφοδρών αντιδράσεων από τους οπαδούς) και ότι θα πάει στην Εθνική Νέων. «Αυτό μπορούμε να το κανονίσουμε», του είπε ο Μελισσανίδης, όπως ανέφερε ο ΙΔΙΟΣ ο Τσιάρτας, ενώ λίγο μετά ο παλαίμαχος παίκτης πρόσθεσε πως… «ξέρουμε όλοι ότι ο Γιάννης Παπαδόπουλος κινεί εκεί τα νήματα»

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Περιμένουμε ακόμη τους εισαγγελείς να παρέμβουν, για τις ωμές παρεμβάσεις αυτές, στο ελληνικό ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης»… Για αυτά που προκαλούν αηδία στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό και στα αίσχη που αποκάλυψε ο Βασίλης Τσιάρτας…

Διαβάστε επίσης

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Αφού σας το είπαμε και πριν! Έχει και πιο κάτω! Δεν έχει πιάσει πάτο ακόμη το πράγμα! Η ανικανότητα και η αδυναμία της ΕΠΟ της «εξυγίανσης» να κάνει ακόμη και απλά πράγματα, είναι συγκλονιστική!