Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 15:32

Εντάξει, αναρωτιέται και Κώστας Καραπαπάς… «αν γίνεται» και «αν μπορεί». Με δαύτους ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ. Το ξέρει και ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Ρητορικά ρωτάει… Αφού σας το είπαμε και πριν! Έχει και πιο κάτω! Δεν έχει πιάσει πάτο ακόμη το πράγμα! Η ανικανότητα και η αδυναμία της ΕΠΟ της «εξυγίανσης» να κάνει ακόμη και απλά πράγματα, είναι συγκλονιστική! Τι απλά; Μια κλήρωση Κυπέλλου… Κατά την οποία… κατάφερε να τα κάνει μπάχαλο! Και όμως… έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Δεν το λέμε εμείς. Μόνοι τους το λένε…

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Κατά τη διαδικασία καταρτισμού του αγωνιστικού προγράμματος της Α΄ (πρώτης) φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2022-23 διαπιστώθηκε ότι εκ λάθους συμπεριελήφθη στην κλήρωση σωματείο που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, σύμφωνα με την ισχύουσα προκήρυξη.

Η ΕΠΟ αισθάνεται την υποχρέωση να απολογηθεί για την αβελτηρία αυτή και να δηλώσει ότι το θέμα θα διερευνηθεί διεξοδικά εσωτερικά, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του συγκεκριμένου λάθους. Σε περίπτωση δε που προκύψουν ευθύνες αυτές θα αποδοθούν.

Ανεξαρτήτως αυτού, όμως, και με γνώμονα την απόλυτη διαφάνεια των διαδικασιών και το κύρος του θεσμού, η κλήρωση των αγώνων του 4ου γκρουπ της 1ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας θα διενεργηθεί εκ νέου, χωρίς -προφανώς- τη συμμετοχή του σωματείου που δεν είχε το δικαίωμα συμμετοχής στο Κύπελλο Ελλάδος 2022-23.

Η νέα κλήρωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 και ώρα 11:00 στα γραφεία της ΕΠΟ.

Τι άλλο να πούμε; Τι άλλο να συζητήσει κανείς, για την ΕΠΟ της «εξυγίανσης»;

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης