Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΑΕΚ… βγάζει στη σέντρα τους οπαδούς της: «Ας επιστρέψουν τα διαρκείας»!

Η ΑΕΚ… βγάζει στη σέντρα τους οπαδούς της: «Ας επιστρέψουν τα διαρκείας»!
Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022 - 15:42

Άλλο επίπεδο… Είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό το να είσαι ΑΕΚ, τελικά… Το έλεγαν, δεν τους παίρναμε και πολύ σοβαρά. Ούτε τώρα τους παίρνουμε, αφού… δεν τους παίρνει ο ίδιος ο κόσμος τους… Το πράγμα στην ΑΕΚ έχει… ξεφύγει… Για το θέμα με τα διαρκείας λέμε. Την οπαπαρινα που δεν είναι έτοιμη, αλλά και το γεγονός ότι αρκετοί Αεκτζήδες… αντέδρασαν και πέρασαν (και περνούν) πριονοκορδέλα τη διοίκηση του «γατούλη», γιατί τους έταζε νέο γήπεδο και αντ’ αυτού, τους ενημέρωσε ότι στα δύο πρώτα ματς της σεζόν εντός έδρας, θα δουν… Ριζούπολη. Τη Ριζούπολη του Γιαννάκη και του Δημητρίου.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά αφού είδε και απόειδε από τον χαμό που γίνεται στον κόσμο της ΑΕΚ, με τα διαρκείας, το νέο γήπεδο που δεν θα δουν και τη… Ριζούπολη που τους φέρνουν, τελικά, η διοίκηση του «επενδυτή» τώρα βγάζει τους Αεκτζήσες και στη… σέντρα, να γυρίσουν τα διαρκείας!!

«Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο και παρότι νομικά δεν προκύπτει καμία σχετική υποχρέωση της ΠΑΕ, ανακοινώνουμε πως όποιος φίλος ή φίλη της ομάδας μας θεωρεί ότι αδικείται από αυτή την ολιγοήμερη παράταση της επιστροφής στη Νέα Φιλαδέλφεια, μπορεί από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη 25/8/2022 στις 15.00 να επιστρέψει την κάρτα διαρκείας του/της και να εισπράξει το ακριβές αντίτιμο αγοράς της», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ΑΕΚ, η οποία εδώ και μερικά χρόνια ειδικά, υπό την εποπτεία του «επενδυτή», έχει γίνει… εξπέρ στο να διώχνει τον κόσμο της ΑΕΚ μακριά από την ομάδα!

Τι κωμωδία…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Κωμωδίας συνέχεια: Η ΕΠΟ έβαλε λάθος σωματείο στην κλήρωση του Κυπέλλου και θα την ξανακάνει!

Αφού σας το είπαμε και πριν! Έχει και πιο κάτω! Δεν έχει πιάσει πάτο ακόμη το πράγμα! Η ανικανότητα και η αδυναμία της ΕΠΟ της «εξυγίανσης» να κάνει ακόμη και απλά πράγματα, είναι συγκλονιστική!