Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Examiner: «Καθοριστικός ο Άβιλα»

Examiner: «Καθοριστικός ο Άβιλα»
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 21:50

Εξαιρετικά στοιχεία έχει δείξει έως τώρα, στον Ολυμπιακό, ο Γκονζάλο Άβιλα. Ο Ισπανός μπακ, μάλιστα, ήταν αυτός που «έφτιαξε» το πρώτο γκολ του Θρύλου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το λόγο αυτό, η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Examiner» («examinerlive.co.uk») αναφέρθηκε στον Ισπανό και στην προσφορά του στο νικηφόρο ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων» στη φετινή Super League.

Το βρετανικό Μέσο, λοιπόν, υπογράμμισε: «Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεκίνησε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, με το νέο του σύλλογο, τουν Ολυμπιακό, στον οποίο μετακόμισε από την Χάντερσφιλντ. Με τον πρώην δεξιό μπακ της αγγλικής ομάδας, Άβιλα, να παίζει βασικό ρόλο στη νίκη του Ολυμπιακού! Ο ελληνικός σύλλογος ήταν χωρίς γκολ στο ημίχρονο, αλλά ο Ισπανός μπακ ήρθε από τον πάγκο, για να αντικαταστήσει τον Θανάση Ανδρούτσο στην ανάπαυλα και λίγο αργότερα, 12 λεπτά μετά, δημιούργησε το τέρμα του Ματιέ Βαλμπουένα».

Στον τίτλο του δημοσιεύματος, μάλιστα, γράφεται: «Ο πρώην σταρ της Χάντερσφιλντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρώτη νίκη του Κόρμπεραν στον Ολυμπιακό».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης