Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο κόσμος, το βράδυ της Πέμπτης, θα είναι εκεί. Στη θέση του!

Ο κόσμος, το βράδυ της Πέμπτης, θα είναι εκεί. Στη θέση του!
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 22:11

Στην γνωστή του θέση θα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού το βράδυ της Πέμπτης (25/8, 22:00). Στο γνωστό μέρος. Στο Ναό. Στο σπίτι μας. Πάντα θα είναι εκεί, είτε παίζει καλά η ομάδα, είτε όχι. Είτε είναι στα καλύτερά της, είτε στα πιο δύσκολα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει βροντερό «παρών» και το βράδυ της Πέμπτης, απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Θα είναι εκεί. Πάντα θα είναι εκεί. Δεν είναι κάτι διαπραγματεύσιμο. Δεν είναι κάτι συζητήσιμο.

Όταν αγαπάς κάτι, πάντα είσαι εκεί. Και στα δύσκολα και στα εύκολα. ΠΑΝΤΑ! Έτσι συμβαίνει και με τον κόσμο της ομάδας. Θα είναι εκεί και αύριο βράδυ. Πάντα θα είναι εκεί. Δεν αποτελεί και έκπληξη, ούτε κάποια είδηση.

Ο λαός του Θρύλου θα δώσει δυναμικό «παρών» στο σπίτι του, στηρίζοντας τις προσπάθειες της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού. Στην προσπάθεια του πρωταθλητή Ελλάδας να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα είναι εκεί. Στο Καραϊσκάκη. Το βράδυ της Πέμπτης. Πάντα θα είναι εκεί!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης