Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σήμερα θα χαρεί την πρόκριση και την κλήρωση

Σήμερα θα χαρεί την πρόκριση και την κλήρωση
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 09:54
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί του Απόλλωνα Λεμεσού. Καλοδεχούμενη και όπως ήρθε, στα πέναλτι, παρότι ο Θρύλος είχε την ευκαιρία από το 90λεπτο να έχει «καθαρίσει» και να είναι πιο ήρεμος. Και εκείνος, αλλά και ο κόσμος του. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα, η οποία έχει αποδείξει ότι δεν τα παρατάει. Και το απέδειξε και μέσα από τη διαδικασία των αγώνων με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και τον Απόλλωνα Λεμεσού. Και σήμερα έχει κάθε δικαίωμα να χαίρεται αυτό που πέτυχε.

Όσο δύσκολα και αν το πέτυχε, όσο ψυχοφθόρα και αν ήταν η διαδικασία της πρόκρισης, μέσα από την οποία κατάφερε να αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, σήμερα έχει το δικαίωμα να το χαρεί. Σύμφωνοι, έχουμε όλοι στο μυαλό μας έναν Ολυμπιακό, ο οποίος πρέπει να μπαίνει στο Καραϊσκάκη και ομάδες σαν τον Απόλλωνα Λεμεσού, να τις… καταπίνει. Ξέρουμε όμως καλά ότι στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει «πρέπει», όταν μια ομάδα είναι σε κάμψη.

Ο Ολυμπιακός σήμερα έχει δικαίωμα να χαρεί την πρόκρισή του και την κλήρωση. Το κέρδισε. Το αξίζει. Δίκαια προκρίθηκε, έστω και στο… νήμα. Από αύριο όμως η ομάδα πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει, για να μην πάθουμε… καρδιά φέτος. Και ας είναι και Σάββατο… Υπάρχουν πολλά που πρέπει να αλλάξουν και στον Θρύλο ξέρουν καλά τι πρέπει να κάνουν.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης