Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού: Έτσι ήρθε η πρόκριση! (video)

Ολυμπιακός-Απόλλων Λεμεσού: Έτσι ήρθε η πρόκριση! (video)
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 11:19

Τέλος καλό όλα καλά, αν και καρδιοχτυπήσαμε! Η πρόκριση είναι ΠΡΟΚΡΙΣΗ και λίγη σημασία έχει, στο τέλος της ημέρας, αν ήρθε στα πέναλτι, ή αν ερχόταν στο 90λεπτο. Ο Ολυμπιακός, έστω και δύσκολα, με άγχος και αγωνία, έκανε τη δουλειά του και πανηγύρισε αγκαλιά με τον κόσμο του, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Ο Ολυμπιακός έβαλε γκολ νωρίς, είχε φάσεις, έχασε ευκαιρίες. Είχε δοκάρι, είχε τελικές, αλλά δεν «κλείδωσε» το ματς. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να δεχθεί γκολ στο φινάλε και να πάει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί, με αριθμητικό μειονέκτημα, βάστηξε. Άντεξε. Πήγε το παιχνίδι στα πέναλτι. Και εκεί δικαιώθηκε, γιατί έχει έναν τερματοφύλακα-μαιτρ στις αποκρούσεις. Και τα κατάφερε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο γήπεδο Καραϊσκάκη, από το 1-0 του Μασούρα στο 2’ μέχρι τη νικητήρια απόκρουση του Τόμας Βατσλίκ στη διαδικασία των πέναλτι!

Πάμε:

Διαβάστε επίσης

Ο Χουάνγκ με το «9»!

Ο Χουάνγκ με το «9»!

Ημέρα ανακοινώσεων για τον Νοτιοκορεάτη σέντερ φορ! Ημέρα Ουί-Τζο στον Θρύλο! Για πάμε…