Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δρομολογείται η επιστροφή Φορτούνη στην ενεργό δράση

Δρομολογείται η επιστροφή Φορτούνη στην ενεργό δράση
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 14:03

Οι τελευταίες πληροφορίες, γύρω από το θέμα του Κώστα Φορτούνη αναφέρουν πως η επιστροφή του… δρομολογείται. Όπως γίνεται γνωστό από το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός επαναφέρει στη δράση τον 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος εδώ και καιρό παρέμενε ανενεργός. Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Έλληνας άσος αναμένεται λίαν συντόμως να επιστρέψει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και να αρχίσει να δουλεύει ξανά εντατικά για να «μπει» στο ρόστερ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός και ο Φορτούνης συζητούν για ένα νέο συμβόλαιο, αφού το υπάρχον λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Με αυτό τον τρόπο, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Πειραιά θα έχει την ευκαιρία να μπει ξανά στο ρόστερ και να κερδίσει μια θέση στην ομάδα, όπως κατείχε μέχρι η ατυχία να του χτυπήσει την… πόρτα.

Σύμφωνα με όσα συζητούνται, υπήρχε μια μικρή διορία, μέχρι τη Δευτέρα, μήπως υπάρξει κάποιο ενδεχόμενο ο Κώστας Φορτούνης να φέρει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και πάρει, έτσι, μεταγραφή. Αυτό δεν δείχνει και πολύ πιθανό να συμβεί, με αποτέλεσμα τις προσεχείς ημέρες (από Τρίτη όπως έχει γίνει γνωστό) ο Έλληνας μέσος να επανέρχεται σε δράση, στο Ρέντη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης