Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κομπιούτερ με κορεατικό «τσιπάκι»

Κομπιούτερ με κορεατικό «τσιπάκι»
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 14:19

Έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή έχει προσθέσει ο Ολυμπιακός στο ρόστερ του. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ είναι εδώ και είναι πλέον βασικό κομμάτι του νέου Θρύλου. Παίζοντας στο «8», μαζί με τον Κούντε και τον Εμβιλά στα χαφ, ο Νοτιοκορεάτης άσος έχει αρχίσει ήδη να «δένει» με την ομάδα του και να προσφέρει πράγματα. Ο Ίνμπομ Χουάνγκ κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή. Αλλά κυρίως… ομορφαίνει το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Σαν… κομπιούτερ, κινείται με την μπάλα στα πόδια, ή χωρίς αυτή. Μοιράζει το παιχνίδι, αναπτύσσει τον Ολυμπιακό, είτε παίζοντας κάθετα, είτε παίζοντας διαγώνια. Πατάει περιοχή, αλλά και μαρκάρει κοντά σε εκείνη του Βατσλίκ.

Ο ίδιος καθόρισε τον εαυτό του ως «8», αλλά είναι δεδομένο ότι όλο το κέντρο… του ανήκει. Και κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού τον είδαμε να κινείται γρήγορα, να παίρνει πρωτοβουλίες. Να μοιράζει γρήγορες πάσες, να κάνει καίριες μεταβιβάσεις που έβγαζαν τους συμπαίκτες του σε πλεονεκτική θέση.

Ο Ολυμπιακός έχει ακόμη πολλά να πάρει από τον Νοτιοκορεάτη άσο. Αυτό δείχνει η παρουσία του, μέχρι τώρα, στη μεσαία γραμμή του Θρύλου.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης