Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όλη η προσοχή του Θρύλου, πλέον, στην Τρίπολη!

Όλη η προσοχή του Θρύλου, πλέον, στην Τρίπολη!
Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 22:44

Καλή, αν και πολύ αγχωτική, η πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Λεμεσού στη φάση των ομίλων του Europa League. Μάλιστα, ο Θρύλος έμαθε και τους αντιπάλους του (Φράιμπουργκ, Ναντ, Καραμπάγκ), αλλά μέχρι την πρεμιέρα έχουμε μέρες ακόμα. Για την ώρα, προέχει το πρωτάθλημα. Προέχει ο Αστέρας Τρίπολης.

Και εννοείται δεν υπάρχει ούτε χρόνος, ούτε και διάθεση για χαλάρωση. Τα ματς, άλλωστε, είναι συνεχόμενα. Ο Ολυμπιακός του Κάρλος Κορμπεράν δοκιμάζεται τη Δευτέρα (29/8, 19:00) στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική της Super League και θέλει να κάνει το 2/2 και άλλο ένα βήμα προς τον μεγάλο του στόχο.

Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων, με τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ναντ, δεν αργεί (8/9, 22:00), αλλά ο Ολυμπιακός οφείλει να προσέξει και να έχει όλη τη συγκέντρωσή του στο ματς της Τρίπολης. Δεν (θα) είναι εύκολο και οφείλει να είναι στα καλύτερά του για να πάρει αυτό που θέλει, τη νίκη.

Η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού θα γίνει την Κυριακή και ακολούθως ο Κάρλος Κορμπεράν θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα μπουν στην αποστολή για το ταξίδι στην Τρίπολη. Και μένει να δούμε τι θα γίνει με τα «νέα» πρόσωπα στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Όλη η προσοχή, πλέον, στην Τρίπολη...

Διαβάστε επίσης