Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το γύρισε σε 3-1 η Ναντ, μέσα σε 11 λεπτά!

Το γύρισε σε 3-1 η Ναντ, μέσα σε 11 λεπτά!
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 15:15

Η Ναντ πήγε στο ημίχρονο του αγώνα με την Τουλούζ, για το γαλλικό πρωτάθλημα, πίσω στο σκορ. Με το γκολ του Αμπουκλάλ, από το 15’, οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει το προβάδισμα και παρά τις ευκαιρίες της στο πρώτο μέρος, η Ναντ δεν είχε καταφέρει να επανέλθει και να ισοφαρίσει, έχοντας χάσει και ευκαιρία νωρίς, να προηγηθεί.

Ωστόσο, μόλις 5 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να μπουν ξανά στο ματς! Συγκεκριμένα, στο 50’! Σε εκείνη τη φάση ο Σιμόν σέντραρε για το κεφάλι του Γκεσάν και εκείνος δεν… λάθεψε, κάνοντας με κεφαλιά το 1-1 για τη Ναντ!

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι είχαν και δεύτερο… δωράκι, για την Τουλούζ! Μέσα σε 6 λεπτά, από το 50’ μέχρι το 56’, έφεραν… ανάποδα το παιχνίδι και πήραν προβάδισμα! Αυτή τη φορά ο Γκεσάν έγινε δημιουργός και σέντραρε για το κεφάλι του Μοχάμεντ, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους και εκτέλεσε, κάνοντας το 2-1 για τη Ναντ.

Να που η ομάδα του Κομπουαρέ έβγαλε αντίδραση και κατάφερε να φέρει το ματς στα μέτρα της… Αλλά δεν σταμάτησε εκεί! Με τον Σιμόν κατάφερε να βρει και τρίτο γκολ και μάλιστα μέσα σε άλλα 5 λεπτά! Σε σύνολο 11 λεπτά, δηλαδή, η Ναντ έβαλε τρία γκολ και έτσι στο 61’ προηγήθηκε με 3-1. Το τρίτο γκολ, του Σιμόν, εξετάστηκε στο VAR για οφσάιντ, αλλά μέτρησε κανονικά…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ούτε τα προσχήματα! Ο Παπαχρήστος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων αγωνιούσε πίσω από τον Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-Βόλος! (photos)

Ούτε τα προσχήματα! Ο Παπαχρήστος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων αγωνιούσε πίσω από τον Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-Βόλος! (photos)

Ελάχιστες ημέρες μετά τα όσα ΤΡΟΜΕΡΑ είπε ο Τσιάρτας, για Μελισσανίδη, Εθνική Ελπίδων και… μπροστινούς στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, ένα στέλεχος των Εθνικών Ομάδων κάθισε πίσω από τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ και… αγωνιούσε!