Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε τα προσχήματα! Ο Παπαχρήστος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων αγωνιούσε πίσω από τον Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-Βόλος! (photos)

Ούτε τα προσχήματα! Ο Παπαχρήστος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων αγωνιούσε πίσω από τον Μελισσανίδη στο ΑΕΚ-Βόλος! (photos)
Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 16:13

Αρχίζουμε πάλι, γιατί δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε, με τις ατάκες-«φωτιά» του Βασίλη Τσιάρτα, μόλις πριν από λίγες ημέρες, στη συνέντευξη που έδωσε στους Betarades, για το πως ο Δημήτρης Μελισσανίδης κουμαντάρει, επί τοις ουσίας, τα πράγματα στις Εθνικές Ομάδες! «Πριν από 3-4 χρόνια με πήρε ο Μελισσανίδης τηλέφωνο και μου λέει "θα μπορούσες να αναλάβεις την εθνική Ελπίδων;"», είχε πει ευθαρσώς και ευθέως, ο Βασίλης Τσιάρτας, για το θέμα. Ανοιχτά. Χωρίς περιστροφές. Είπε, κοινώς, ευθέως, ότι ο Μελισσανίδης είναι εκείνος που… κουμαντάρει ποιοι προπονούν τις Εθνικές!

Μόλις λίγες μέρες μετά τις δηλώσεις αυτές του Βασίλη Τσιάρτα, για την… άνεση, με την οποία Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί να τον βάλει στην Εθνική Ελπίδων, ως προπονητή, αλλά και τα περί… μπροστινών στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έρχεται μια φωτογραφία από τη Ριζούπολη να επιβεβαιώσει τον παλιό παίκτη της ΑΕΚ! Ο Τάκης Παπαχρήστος, πρόεδρος στην Επιτροπή Εθνικών Ομάδων της ομοσπονδίας, κάθε με… αγωνία στα επίσημα του γηπέδου όπου παιζόταν το ΑΕΚ-Βόλος, το βράδυ του Σαββάτου και… με αγωνία παρακολουθεί, πίσω από τον Μελισσανίδη, την προσπάθεια της ομάδας του να ισοφαρίσει. Μια ισοφάριση που δεν ήρθε ποτέ…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Η φωτογραφία είναι αδιάψευστος μάρτυρας… Και δεν είναι η μόνη...

Ούτε τα προσχήματα, λοιπόν. Να μην αναρωτιέται μετά κανείς πως γίνονται τα… κουμάντα στις Εθνικές Ομάδες και γιατί ο Μελισσανίδης έχει την… άνεση να πάρει τηλέφωνο τον Τσιάρτα και να του ζητήσει να αναλάβει την Εθνική Ελπίδων, όπως ο ίδιος ο Τσιάρτας είπε… «Εξυγίανση», μας λένε οι παραμυθατζήδες του βόθρου. Μας λένε ότι έχουμε παρεξηγημένη την έννοια και την έχουμε… διαστρέψει, εις βάρος εκείνων που… καθάρισαν (από τι άραγε;…) το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΑΥΤΗ, λοιπόν, είναι η «εξυγίανσή» τους…

Ξαναρωτάμε: ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

Διαβάστε επίσης

Το γύρισε σε 3-1 η Ναντ, μέσα σε 11 λεπτά!

Το γύρισε σε 3-1 η Ναντ, μέσα σε 11 λεπτά!

Ξαναμπήκε στο παιχνίδι με την Τουλούζ, η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον έβδομο όμιλο του Europa League και κατάφερε μετά από λίγο και να προηγηθεί και να αυξήσει και το σκορ!