Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το θέμα Αμαβί δεν έχει κλείσει

Το θέμα Αμαβί δεν έχει κλείσει
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 11:27

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να προχωρήσει άμεσα τις μεταγραφικές του κινήσεις εκείνες, οι οποίες θα τον βοηθήσουν να χτίσει μία ακόμη καλύτερη ομάδα, από εκείνη την οποία χτίζει ήδη. Και μια θέση στην οποία «ψάχνει» ενεργά είναι εκείνη του αριστερού μπακ. Το όνομα του Αμαβί «παίζει» πολύ έντονα, εδώ και δυο-τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα η υπόθεσή του να απασχολεί την προτεραιότητα. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως δεν είναι τόσο απλά…

Χθες κάναμε λόγο για άμεση έλευση του Αμαβί στο λιμάνι. Όλα ΑΥΤΟ έδειχναν. Ρεπορτάζ από τη Γαλλία, αλλά και η αίσθηση από εδώ, από την Ελλάδα, έλεγαν ότι ο ποδοσφαιριστής θα πιάσει άμεσα δουλειά με τη φανέλα του Θρύλου… Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει με τη Μαρσέιγ και ο παίκτης είχε πει το «ναι», δείχνοντας θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, τα πράγματα γύρω από την υπόθεση, άλλαξαν ξαφνικά… Το θέμα έδειξε να μπλοκάρει. Κόλλησε, αν και ο παίκτης έδειχνε… έτοιμος να πιάσει λιμάνι. Δεν αποκλείεται όμως να επανέλθει στην κορυφή της επικαιρότητας, για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο παίκτης, με τους ατζέντηδες του, να καθίσουν ξανά στο τραπέζι, με Ολυμπιακό και Μαρσέιγ, για να τα βρουν και ο Θρύλος να τελειώσει και αυτή την υπόθεση. Αν αυτό συμβεί, θα πρέπει να γίνει άμεσα. Ειδάλλως… προχωράμε. Δεν τελειώνουν οι λύσεις, για τον Ολυμπιακό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης