Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα έκτακτη σύσκεψη ΕΠΟ/ΚΕΔ για την αντιμετώπιση της μεταγραφής Μπιέλ!

Νέα έκτακτη σύσκεψη ΕΠΟ/ΚΕΔ για την αντιμετώπιση της μεταγραφής Μπιέλ!
Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 11:44

Πανικός! Μπένετ, Μπαλτάκοι και ΣΙΑ σε νέες… περιπέτειες! Καλά διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο άκουσμα της μεταγραφής του Πεπ Μπιέλ στον Ολυμπιακό, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ και της ΚΕΔ έτρεξαν να κάνουν νέα έκτακτη σύσκεψη! Πως έτρεχαν χθες ένα πράγμα για να διαγράψουν τον Καραντώνη επειδή δήθεν… ευνόησε (ενώ ΑΔΙΚΗΣΕ και σωστά τον έβαλαν στον πάγο) τον Ολυμπιακό. Ε, με ακόμη μεγαλύτερο πανικό.

Οι άνθρωποι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ έπαθαν πατατράκ στο άκουσμα της έλευσης του Ισπανού φορ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού και τρέχουν να… σώσουν ό,τι μπορούν. Έγιναν τα κατάλληλα τηλέφωνα, από τα μπλοκ εκείνων που αποφασίζουν ποιοι θα προπονούν τις Εθνικές Ομάδες και από τα μπλοκ εκείνων που παίρνουν τα πέναλτι τρία-τρία σε κάθε ματς και τα… πιόνια τρέχουν και… δεν φτάνουν!

Σχεδιάζουν από τώρα τα νέα «μπλόκα» που θα στηθούν στο άμεσο/απώτερο μέλλον, στον δρόμο του Ολυμπιακού… Γελάει το σύμπαν με τους «εξυγιαντές». Και στον Ολυμπιακό, πέρα από την πλάκα τώρα, θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι όσο ενισχύουν την ομάδα τόσο τα μπλόκα που θα βρίσκουν μπροστά τους, θα γίνονται πιο σκληρά και πιο… συχνά. Το νου μας…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Το θέμα Αμαβί δεν έχει κλείσει

Το θέμα Αμαβί δεν έχει κλείσει

Κόλλησε, αν και ο παίκτης έδειχνε… έτοιμος να πιάσει λιμάνι. Δεν αποκλείεται όμως να επανέλθει στην κορυφή της επικαιρότητας, για τη θέση του αριστερού μπακ.