Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο εκρηκτικός Μπόουλερ εν δράσει! (video)

Ο εκρηκτικός Μπόουλερ εν δράσει! (video)
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:11

Μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Τζος Μπόουλερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αγγλία. Ο 23χρονος εξτρέμ φέρεται να μετακομίζει στον Θρύλο, μέσω… Νότιγχαμ Φόρεστ.

Συγκεκριμένα, τα αγγλικά Μέσα συνεχίζουν να «βουίζουν», κάνοντας λόγο για δανεισμό του παίκτη στους Πειραιώτες, από την Νότιγχαμ. Σύμφωνα με τους Άγγλους, οι «κόκκινοι» απέκτησαν τον Μπόουλερ, προσφέροντας τέσσερα εκατομμύρια λίρες στην Μπλάκπουλ. Έτσι, όπως τονίζουν στο Νησί, η Φόρεστ θα δώσει δανεικό τον 23χρονο άσο στην ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν!

Ο Μπόουλερ, λοιπόν, παρουσιάζεται πολύ κοντά στο να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα!

Ο Μπόουλερ είναι αριστεροπόδαρος εξτρέμ (παίζει περισσότερο στα δεξιά), ταχύτατος, με εξαιρετική ντρίμπλα και τεχνική κατάρτιση. Στη Μπλάκπουλ, ο νεαρός εξτρέμ μετράει 52 συμμετοχές, με 10 γκολ και τρεις ασίστ. Στην καριέρα του, πέρα από την Μπλάκπουλ, ο Μπόουλερ έχει αγωνιστεί σε ΚΠΡ, Έβερτον και Χαλ, ενώ έχει παίξει και σε άλλες θέσεις, τόσο στον άξονα, όσο και στην επίθεση. Τη φετινή σεζόν με την Μπλάκπουλ, μετράει ήδη επτά ματς, με δύο γκολ.

Δείτε τον εν δράσει:

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης