Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός! (video)

Ολοκληρώνει το «μπαμ» ο Ολυμπιακός! (video)
Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:49

Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Πεπ Μπιέλ και τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθεί επισήμως η μεταγραφή του. Στον Άρη, προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση νέου προπονητή, αφού πρώτα λυθούν τα διαδικαστικά με τον Μπούργος

Βράδυ Τετάρτης και ο Πεπ Μπιέλ φτάνει στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού. O 25χρονος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους Ερυθρόλευκους και αναμένονται τα τυπικά για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας-ουσιαστικής μεταγραφής.

Ο Μπιέλ στην αρχή της σεζόν με την Κοπεγχάγη, μέτρησε 6 γκολ και 3 ασίστ σε 9 συμμετοχές και ενσωματώνεται πάραυτα στα πλάνα του Κορμπεράν. Η απόκτησή του θα κοστίσει συνολικά στον Ολυμπιακό πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ.

Χθες επισημοποιήθηκε και η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου μετά από 5 χρόνια και πλέον υπάρχει άλλη μία λύση στα στόπερ. Την ίδια ώρα η Ρόμα ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαντί Καμαρά με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Πηγή: megatv.com

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης