Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουμε ματς σήμερα! Στον Ναό με τον Ιωνικό και θέλουμε ΜΟΝΟ νίκη!

Έχουμε ματς σήμερα! Στον Ναό με τον Ιωνικό και θέλουμε ΜΟΝΟ νίκη!
Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:22

Ημέρα αγώνα ξανά! Ημέρα νίκης ξανά! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση και το μόνο που μετράει είναι το να επιστρέψει και στις επιτυχίες. Επιτυχία για τον Ολυμπιακό δεν είναι τίποτε άλλο, εκτός από τη νίκη. Και αυτή θα επιδιώξει να πάρει απόψε (19:00) απέναντι στον Ιωνικό, εντός έδρας. Ο Θρύλος υποδέχεται στο Καραϊσκάκη την ομάδα της Νίκαιας και θέλει, μετά την «γκέλα» στην οποία τον ανάγκασαν, στην Τρίπολη, να πάρει τη δεύτερη νίκη του, στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Θέλει να πάει στη διακοπή για το Μουντιάλ όσο το δυνατόν πιο μπροστά, για να επιστρέψει και να συνεχίσει προς το 48ο το οποίο κυνηγά και το οποίο θέλει να πάρει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Με Ρέτσο, Παπασταθόπουλο και γεμάτη φαρέτρα, ο Κάρλος Κορμπεράν. Έχει ΚΑΙ Πεπ Μπιέλ μαζί του. Θυμίζουμε την αποστολή…

Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκης, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι, Ζίνκερναγκελ.

Διαβάστε επίσης