Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Αμπουμπακάρ και νέους, αλλά χωρίς Εμβιλά στη Γαλλία (photo)

Με Αμπουμπακάρ και νέους, αλλά χωρίς Εμβιλά στη Γαλλία (photo)
Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:27

Προετοιμασία τέλος! Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος. Και μπαίνει σε mood αγώνα! Εκτός έδρας αγώνα, μάλιστα. Τον πρώτο για τη φάση των ομίλων του Europa League, απέναντι στη Γαλλική Ναντ, η οποία αποτελεί και το πρώτο εμπόδιο. Ο Θρύλος έκανε το πρωί της Τετάρτης την τελευταία του προπόνηση και αμέσως μετά έγινε γνωστή και η αποστολή. Η οποία περιλαμβάνει Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά όχι Εμβιλά και Μπα…

Λίγο έως πολύ αναμενόμενο για τον Εμβιλά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν μπορεί να είναι παρών, του Μπα ήταν δεδομένο, λόγω τιμωρίας και άρα αναμενόμενο. Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά επιστρέφει μετά από περίπου ενάμιση μήνα απουσίας, από την ενεργό δράση και με λίγες προπονήσεις. Μέσα στην αποστολή είναι και ο Τζος Μπόουλερ, όπως φυσικά και οι Μπιέλ, Χουάνγκ (και οι δύο) κλπ.!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ και η αποστολή:

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης (7/9), ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστή την αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας ματς εναντίον της Ναντ, που θα γίνει την Πέμπτη (8/9, 22.00, Cosmote TV, επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Group G για το UEFA Europa League.

Αναλυτικά οι επιλογές του:

Ανδρούτσος, Άβιλα, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κούντε, Μανωλάς, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Παπαδούδης, Μπιέλ, Ρέτσος, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρουσάι.

Διαβάστε επίσης