Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ναντ-Ολυμπιακός: Αυτό είναι το trailer του ματς (video)

Ναντ-Ολυμπιακός: Αυτό είναι το trailer του ματς (video)
Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:23

Σέντρα στο μεγάλο ευρωπαϊκό όνειρο του Θρύλου, από τη Ναντ και τη Γαλλία! Εκεί όπου απόψε στις 22:00 ο Θρύλος αντιμετωπίζει την ομώνυμη ομάδα, στην έδρα της, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League!

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού θα μεταδώσει η Cosmote TV και στο δελτίο Τύπου της αναφέρει:

Η νέα σεζόν για τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League ξεκινά επίσημα την Πέμπτη 8/9 με τη φάση των ομίλων και όλη την αγωνιστική δράση να μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Ξεχωρίζει η «μάχη» του, μοναδικού εκπροσώπου της Ελλάδας σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Ναντ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

O Ολυμπιακός επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στους ομίλους του UEFA Europa League, ξεκινώντας τη διαδρομή του στον 7ο όμιλο της διοργάνωσης από τη Γαλλία και τη Ναντ. Η γαλλική ομάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στην 80ετη ιστορία της στους ομίλους της διοργάνωσης, ως κυπελλούχος της χώρας της. Είχε δυο συμμετοχές στο UEFA Cup Winners' Cup, με τελευταία αυτή του 1980, όταν έφτασε στους ημιτελικούς.

Και αυτό είναι το trailer της Cosmote TV για τον αποψινό αγώνα:

Διαβάστε επίσης

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης! Με παρέμβασή του, μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι!

Άστραψε και βρόντηξε ο Μαρινάκης! Με παρέμβασή του, μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι!

Κεραυνοί από τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λιγκ, αλλά και Αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, με αφορμή τους σημερινούς ορισμούς διαιτητών στη Σούπερ Λιγκ!