Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλη κουβέντα θα κάναμε…

Άλλη κουβέντα θα κάναμε…
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:17

Ο Ολυμπιακός εμφάνισε αδυναμίες και προβλήματα, στο γήπεδο της Ναντ. Αδυναμίες τις οποίες έχουμε εντοπίσει και αναλύσει. Και τις οποίες ο Κάρλος Κορμπεράν δουλεύει καθημερινά, για να διορθώσει. Όμως για να διορθωθούν αυτές οι αδυναμίες, θα χρειαστεί χρόνος. Και ακόμη περισσότερη δουλειά. Ο Ολυμπιακός εχθές, πέραν των προβλημάτων που αντιμετώπισε αγωνιστικά, στο γήπεδο, ως ομάδα, μέτρησε πολύ και δύο απουσίες. Οι οποίες του κόστισαν. Με τον Γιαν Εμβιλά και τον Ίνμπομ Χουάνγκ στο γήπεδο θα κάναμε άλλη κουβέντα και αυτό είναι ξεκάθαρο.

Η εικόνα της ομάδας του Κάρλος Κορμπεράν στο γήπεδο έδειξε να επηρεάζεται έντονα, από την απουσία των δύο αυτών κομβικών παικτών, από τη μεσαία γραμμή. Ο Γιαν Εμβιλά είναι ο «βράχος» του Θρύλου, στον άξονα. Κόβει, μοιράζει, «δένει» την άμυνα με την επίθεση και απορροφά την επιθετικότητα του αντιπάλου, βγαίνοντας στα άκρα και βοηθώντας εκεί, είτε μένοντας στον καθαρό χώρο ευθύνης του, στον άξονα.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει γίνει ήδη το «κομπιούτερ» του Ολυμπιακού στο κέντρο. Όχι μόνο προωθεί το παιχνίδι σωστά και γρήγορα. Αλλά «παγώνει» τον ρυθμό, κόβει το τέμπο. Δίνει στον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει πιο καλά και πιο εύκολα την μπάλα…

Δύο κομβικοί ποδοσφαιριστές. Έλειψαν. Πολύ και φάνηκε. Άλλη κουβέντα θα κάναμε με εκείνους στο γήπεδο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπροστά στα μάτια του! (photo)

Μπροστά στα μάτια του! (photo)

Το καρέ του ξεκάθαρου φάουλ του Παλουά και του χτυπήματος στο πρόσωπο του Καμαρά, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Λέχνερ, ο οποίος είδε τη φάση μπροστά στα μάτια του!