Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι και δικαιολογία η ξεκάθαρη διαιτητική αλλοίωση!

Όχι και δικαιολογία η ξεκάθαρη διαιτητική αλλοίωση!
Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:56

Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετά πράγματα λάθος στο γήπεδο της Ναντ. Δεν είχε την απόδοση που έπρεπε να έχει. Σε αρκετά σημεία του ματς φάνηκε να προδίδεται από τις απουσίες των βασικών του χαφ. Από το γεγονός ότι ως ομάδα είναι νέα και δεν έχει ακόμη τη «χημεία» την οποία απαιτεί η Ευρώπη. Και γενικά το υψηλό επίπεδο ποδοσφαίρου, στο οποίο θέλει ο Ολυμπιακός να βρίσκεται. Αυτή είναι μία κουβέντα. Είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Η άλλη συζήτηση, όμως, έχει να κάνει με τη διαιτησία. Και δεν αποτελεί… δικαιολογία. Όχι και δικαιολογία η ξεκάθαρη αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού… Είναι μία κουβέντα το τι έκανε και δεν έκανε καλά ο Ολυμπιακός και ΜΙΑ ΑΛΛΗ κουβέντα το πως μια διαιτητική απόφαση του στέρησε το δικαίωμά του να φύγει με το «Χ» από το «Μποζουάρ».

Ακόμη και έτσι, δίχως να καταφέρει σε μεγάλο κομμάτι του ματς, να πιάσει υψηλή απόδοση, ο Ολυμπιακός είχε το «Χ» στα χέρια του. Η Ναντ μπορεί να ήταν επιθετική, μπορεί να έδειχνε ότι ψάχνει το γκολ περισσότερο από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν το έβαζε… Τι να κάνουμε τώρα, με το να είναι κάποιος… «πιο επιθετικός» δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να κερδίζει… Και όμως, η Ναντ κέρδισε, όχι επειδή ήταν «πιο επιθετική», αλλά επειδή το φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού κοντά στην περιοχή της έγινε… γκολ δικό της, με τον Λέχνερ να αφήνει τη φάση να συνεχιστεί. Άλλη μια διαιτητική απόφαση, η οποία «σφράγισε» ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Μπροστά στα μάτια του! (photo)

Μπροστά στα μάτια του! (photo)

Το καρέ του ξεκάθαρου φάουλ του Παλουά και του χτυπήματος στο πρόσωπο του Καμαρά, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Λέχνερ, ο οποίος είδε τη φάση μπροστά στα μάτια του!