Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άλλο ματς, άλλες συνθήκες, ίδιος στόχος

Άλλο ματς, άλλες συνθήκες, ίδιος στόχος
Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:40

Η σεζόν προχωράει. Τα ματς διαδέχονται πλέον το ένα, το άλλο… Πριν καλά-καλά οι παίκτες του Ολυμπιακού προλάβουν να κάνουν αποθεραπεία και να πάρουν ανάσες, από το ματς με τη Ναντ, έρχεται μπροστά εκείνο με τον Βόλο. Άλλο ματς, άλλες συνθήκες, αλλά ίδιος στόχος. Και ο Ολυμπιακός ξέρει καλά ότι απέναντί του δεν έχει μόνο αγωνιστικά εμπόδια, να ξεπεράσει. Αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα σε ένα πρωτάθλημα καχυποψίας, με την «εξυγίανση» να δρα ακόμη. Όχι… ανενόχλητη, όπως φάνηκε ξεκάθαρα τις τελευταίες μια-δυο μέρες.

Στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν έχει βάλει τους παίκτες του σε διαδικασία πρωταθλήματος. Δεν είναι εύκολο να γυρίζεις τον «διακόπτη», από τη μια μέρα στην άλλη. Και να περνάς σε άλλο επίπεδο, από τη μια μέρα στην άλλη. Αν όμως ο Ολυμπιακός δεν διαβάσει σωστά το ματς με τον Βόλο, θα έχει πρόβλημα. Αφενός γιατί ο αντίπαλός του είναι πάντα… λυσσασμένος να τον νικήσει. Αφετέρου γιατί στο παιχνίδι δεν θα πάρει ούτε αυτά που δικαιούται, ως προς τη διαιτησία. Έτσι πάει.

Είναι μεγάλη η πίεση. Αλλά αυτά έχουν οι μεγάλες ομάδες. Πέμπτη-Κυριακή συνεχώς και πάντα με το γκάζι πατημένο. Δεν γίνεται αλλιώς. Το ματς με τον Βόλο μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό, από εκείνο με τη Ναντ, αλλά ο στόχος είναι ίδιος. Νίκη.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Εξάντληση θέσεων ΑμεΑ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις θέσεις ΑμεΑ στο ματς με τον Βόλο στο «Γ. Καραϊσκάκης».