Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ελιουνούσι: «Καταπληκτικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα»

Ελιουνούσι: «Καταπληκτικοί οι οπαδοί του Ολυμπιακού, δημιουργούν απίστευτη ατμόσφαιρα»
Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 - 18:14

Στην Σόναν Μπελμάρε της Ιαπωνίας αγωνίζεται ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ταρίκ Ελιουνούσι. Ο άλλοτε άσος του Θρύλου, μάλιστα, μίλησε στην ιστοσελίδα «azerisport» του Αζερμπαϊτζάν, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Καραμπάγκ.

Ο Νορβηγός, λοιπόν, έκανε τις προβλέψεις του για τα ματς των «ερυθρόλευκων» με την Καραμπάγκ, για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο πρώην μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών δήλωσε: «Ανυπομονούμε για τους μεταξύ τους αγώνες! Ο Ολυμπιακός, όπως και ο Καραμπάγκ, δεν κατάφεραν να μπουν στους ομίλους του Champions League. Αυτό δεν άρεσε στον ελληνικό σύλλογο, καθώς θέλει να παίζει σε αυτό το τουρνουά κάθε χρόνο. Υπέγραψαν ακόμη και τον Μαρσέλο, ο οποίος έφυγε από τη Ρεάλ. Ο Ολυμπιακός έχει καταπληκτικούς φιλάθλους και δημιουργεί απίστευτη ατμόσφαιρα στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης, το γήπεδο του. Ελπίζω, να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο να παίζεται και από τις δύο ομάδες!

Σίγουρα, υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης και για την Καραμπάγκ. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα. Η Καραμπάγκ άξιζε να παίξει στον όμιλο του Champions League, κρίμα που δεν μπόρεσε να προκριθεί στη φάση των ομίλων. Έπαιξε πολύ καλά στους δύο αγώνες με την Βικτόρια Πλζέν, αλλά είμαι σίγουρος, ότι η Καραμπάγκ θα έχει καλή απόδοση στο Europa League».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης