Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής Μαρσέλο, από την Ισπανία

Παρασκήνιο της μεγάλης μεταγραφής Μαρσέλο, από την Ισπανία
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:19

Σεισμό προκάλεσε η μεταγραφή του Μαρσέλο. Και έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο, για αυτό. Και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ο Μαρινάκης, φυσικά, που είπε ξεκάθαρα στους ανθρώπους του Ολυμπιακού να «τρέξουν» την υπόθεση, όταν αντιλήφθηκε ότι υπάρχει έδαφος για να έρθει ο Μαρσέλο στον Πειραιά. Ο Καρεμπέ, ο Εμίλιο Μπουντραγκένιο από τη Ρεάλ. Υπήρχαν άνθρωποι που έβαλαν το χέρι τους, για να προχωρήσει και να επιτευχθεί το σπουδαίο αυτό μεταγραφικό deal, που έσεισε την Ευρώπη και τον κόσμο.

Όπως αποκαλύπτει ο Ματέο Μορέτο του «Relevo» από την Ισπανία, υπήρξαν δύο κομβικά σημεία στις διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού Μαρσέλο. Ένα τηλεφώνημα το οποίο έκανε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης στον Λεονάρντο Κορνατσίν, ο οποίος είχε αναλάβει την υπόθεση. Ένα τηλεφώνημα το οποίο μετέφερε τις προθέσεις του Θρύλου, αλλά και έδειξε να ικανοποιεί τα «θέλω» του Βραζιλιάνου. Ο οποίος μεταξύ άλλων φέρεται να ζήτησε τρία πράγματα, τα οποία ο Ολυμπιακός κάλυψε δίχως δεύτερη σκέψη. Δικό του σοφέρ, δικό του διατροφολόγο και δικό του γυμναστή. Ο Ολυμπιακός είπε «ΟΚ» και ο Μαρσέλο είπε… επίσης «ΟΚ»!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Και κάπως έτσι έγινε το μυθικό μεταγραφικό deal, το οποίο σόκαρε την Ευρώπη και τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όλο…

Διαβάστε επίσης