Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «μαέστρος» διεκδικεί ξανά την μπαγκέτα του

Ο «μαέστρος» διεκδικεί ξανά την μπαγκέτα του
Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:23

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να δώσει μία σημαντική «μάχη» στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στον Άρη, για την πέμπτη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Στις 20:00 ο Θρύλος παίζει στην έδρα της ομάδας του Άλαν Πάρντιου, σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Μια έδρα από την οποία αν καταφέρει απόψε να περάσει, θα έχει κερδίσει ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, έναντι των αντιπάλων του, στη ‘μάχη’ του τίτλου… Και στην προσπάθειά του αυτή, ο Θρύλος θα χρειαστεί τη βοήθεια ενός πολύ κομβικού του ποδοσφαιριστή.

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ έχει λείψει πολύ από το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Απόψε είναι πολύ πιθανό να τον δούμε ξανά στο αρχικό σχήμα. Αν και εφόσον αυτό συμβεί, όπως φάνηκε από τις δοκιμές τις οποίες ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε εδώ και μια-δυο μέρες, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Νοτιοκορεάτης είναι κανονικά στην αποστολή και διαθέσιμος, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει σημαντικά σε δημιουργία, κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας

Ο Ίνμπομ προσφέρει αμεσότητα στην ανάπτυξη, σωστή και καίρια πάσα, γρήγορη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Μέχρι στιγμής έχουμε δει φέτος… δύο Ολυμπιακούς. Έναν με τον Ίνμπομ στην 11άδα και έναν δίχως εκείνον, στο γήπεδο. Και ο πρώτος είναι αισθητά καλύτερος, πιο παραγωγικός, αλλά και πιο όμορφος στο μάτι. Ο άξονας είναι πάντα ένα σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού του Ολυμπιακού και το να μπορεί να παίρνει πράγματα από εκεί, μπορεί να τον βοηθήσει σημαντικά, στην προσπάθεια την οποία θα κάνει, να φύγει με το «διπλό», από το «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Εξάρι», play maker, σκόρερ

«Εξάρι», play maker, σκόρερ

Ιδανικός συνδυασμός. Αυτό πρέπει να «δηλώνει» και να είναι ένας σύγχρονος αμυντικός μέσος.