Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διακοπή-βάλσαμο

Διακοπή-βάλσαμο
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:16

Διακοπή πρωταθλήματος έχουμε μπροστά μας. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να ηρεμήσει και να πάρει ανάσες. Να κάνει τη δική του περισυλλογή και να δουλέψει σωστά. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει άμεσα να βρει τον άνθρωπο, ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου, για να αναλάβει να φέρει το πρότζεκτ στον σωστό δρόμο.

Γρήγορα. Όχι βιαστικά. Αλλά γρήγορα. Και αυτό γιατί ο Ολυμπιακός δεν έχει χρόνο, αν και… έχει. Θέλουμε να πούμε πως η διακοπή είναι σημαντική, για να «καθαρίσει» η ομάδα το… κεφάλι της και να κάνει restart. Αλλά παράλληλα δεν υπάρχει και χρόνος, αφού ο νέος προπονητής θα πρέπει πολύ σύντομα να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά και να αρχίσει να παράγει έργο.

Να δείξει πρώτα η ομάδα μια απαιτούμενη αλλαγή πλεύσης, υπό τον νέο τεχνικό. Και στη συνέχεια να αρχίσουν να έρχονται και τα αποτελέσματα. Ο Θρύλος έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο έργο. Αλλά και σύμμαχο τη διακοπή, για να μπορέσει να αρχίσει να το δουλεύει…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης