Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ζινκερνάγκελ: «Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν θα έπαιζα…»

Ζινκερνάγκελ: «Όταν αντιλήφθηκα ότι δεν θα έπαιζα…»
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:27

Του ταίριαξε του Ζινκερνάγκελ η Σταντάρ Λιέγης, όπως φαίνεται. Ο Δανός εξτρέμ έβαλε δύο γκολ με τη φανέλα της νέας του ομάδας και μίλησε για την παρουσία του εκεί. «Όταν ένιωσα ότι δεν θα παίζω στον Ολυμπιακό, έπιασα απευθείας το χέρι που άπλωσε η Σταντάρ. Πήρα το τηλέφωνό για να μιλήσω με τον Ρόνι Ντέιλα και να του πω ότι ήθελα πολύ να έρθω στην ομάδα. Όταν μπορείς να εξελιχθείς σε μια τέτοια… ηλεκτρική ατμόσφαιρα, δεν το σκέφτεσαι δεύτερη φορά», είπε χαρακτηριστικά ο Ζινκερνάγκελ.

«Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης ένιωσα τη ζεστασιά του κοινού. Επιβεβαιώθηκε το προαίσθημα όταν έβαλα το γκολ», πρόσθεσε.

Για το πρώτο γκολ κόντρα στην Μπριζ:

«Μερικές φορές πετυχαίνεις πράγματα όταν δεν το σκέφτεσαι ότι θα συμβεί. Το προσπάθησα, δούλεψα και έπεισα τον εαυτό μου ότι ίσως ο νόμος δεν είναι τόσο ισχυρός όσο νομίζουμε».

Για το δεύτερο γκολ:

«Στο δεύτερο γκολ μου, είμαι τυχερός επειδή έχω πολύ χώρο. Πρόκειται για μια κατάσταση που δεν αρέσει στους αμυντικούς. Μπόρεσα να το εκμεταλλευτώ και άφησα το ένστικτό μου να μιλήσει Είναι υπέροχο, αλλά το κύριο θέμα είναι η ομάδα και μόλις πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι σε διεκδικητή του τίτλου».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Διακοπή-βάλσαμο

Διακοπή-βάλσαμο

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός το αμέσως προσεχές διάστημα πρέπει να επενδύσει απόλυτα στη δουλειά που θα γίνει στο Ρέντη.