Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η νέα μέρα απαιτεί ταρακούνημα

Η νέα μέρα απαιτεί ταρακούνημα
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:41

Ο Ολυμπιακός έκανε τη μεγάλη κίνηση. Άλλαξε εκ νέου τον προπονητή του, πηγαίνοντας σε μια δοκιμασμένη λύση, όπως εκείνη του Μίτσελ. Ένας άνθρωπος ο οποίος πέτυχε στον Ολυμπιακό και ο οποίος γνωρίζει, επίσης, τι δεν έκανε καλά κατά την προηγούμενη θητεία του, στο λιμάνι. Ο Μίτσελ ξέρει, επίσης, ότι για να δουλέψει αυτή η αλλαγή, η ομάδα χρειάζεται άμεσα ένα ταρακούνημα. Από τον ίδιο.

Η ομάδα έχει όλα τα φόντα για να φτάσει και φέτος στην κορυφή και το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι την επίδραση του νέου προπονητή της. Η ατάκα του νέου προπονητή του Ολυμπιακού είναι σαφής και ξεκάθαρη: Δεν χρειάζεται οι παίκτες να πιστέψουν στον προπονητή. Χρειάζεται να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Και ποιος είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, για να το κάνει αυτό; Ο προπονητής της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να επιστρέψει διαφορετικός, μετά την αλλαγή. Έστω ελάχιστα, για αρχή. Οφείλει να επιστρέψει αλλαγμένος, πρώτα από όλα σε νοοτροπία. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει η ομάδα να βγάλει στο γήπεδο τις αρετές της και να… πετάξει. Προς την κορυφή, η οποία είναι εκεί και την περιμένει. Όπως πάντα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης