Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξαναβρίσκει τον φίλο του ο Μανωλάς στα Εμιράτα!

Ξαναβρίσκει τον φίλο του ο Μανωλάς στα Εμιράτα!
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:51

Έναν παλιό του γνώριμο θα συναντήσει στην Αλ Σάρτζα ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας σέντερ μπακ, ο οποίος αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα η οποία βρίσκεται στα Εμιράτα. Μάλιστα, ο Μανωλάς δεν θα είναι μόνος ξένος ο οποίος θα βρεθεί εκεί. Και παίκτης αξίας, από την Ευρώπη. Ο έμπειρος στόπερ θα βρει εκεί και έναν παλιό του γνώριμο. Στη Σάρτζα αγωνίζεται και ο πρώην συμπαίκτης και φίλος του Μανωλά, Μιραλέμ Πιάνιτς και οι δυο τους… επανασυνδέονται.

Είναι σίγουρα σημαντικό για τον Μανωλά, το γεγονός ότι πηγαίνοντας εκεί θα βρει ένα γνωστό του πρόσωπο και δη έναν πρώην συμπαίκτη του. Οι δυο τους έπαιξαν μαζί στην Ιταλία και διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Ο Πιάνιτς έχει μπει ήδη στο κλίμα της ομάδας εκεί και θα βοηθήσει τον Μανωλά να προσαρμοστεί, στη νέα περιπέτεια της καριέρας του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης