Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δικαιωμένος» ο άνεργος Φαντ Σιπ

«Δικαιωμένος» ο άνεργος Φαντ Σιπ
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:11

Το γεγονός ότι ο Μανωλάς αναχωρεί για τα Εμιράτα, έδωσε σε ορισμένους τη δυνατότητα να κάνουν ξανά προπαγάνδα εις βάρος του Ολυμπιακού και υπέρ των φίλων τους. Φίλοι όπως ο Φαντ Σιπ, ας πούμε, ο οποίος όταν έμεινε άνεργος (και παραμένει) από την Εθνική Ελλάδας, κίνησε… γη και ουρανό να πάει στην ΑΕΚ. Του Μελισσανίδη την ΑΕΚ. Που έλεγε ο Τσιάρτας ότι τον παίρνει τηλέφωνο να αναλάβει την Εθνική Ελπίδων…

«Δικαίωση» μας λένε οι παραμυθάδες, ένας ειδικά, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να γράψει κατά του Ολυμπιακού. Πως αλλιώς θα ευχαριστήσει το αφεντικό; Δικαίωση που ο Φαντ Σιπ δεν καλούσε το… 2019 τον Μανωλά, επειδή είχε τολμήσει να πάει κόντρα στο σύστημα.

Δεν έχει σημασία, βλέπαμε την Εθνική Ελλάδας με τις επιλογές του Φαντ Σιπ, ή τουλάχιστον έτσι μας έλεγαν, ότι είναι του Φαντ Σιπ (ο Τσιάρτας και η προσωπική του εμπειρία γεννούν πολλά ερωτηματικά ως προς το ποιος κουμάνταρε και κουμαντάρει τις Εθνικές) και η Εθνική… έλαμπε. Δίχως Μανωλά-Παπασταθόπουλο.

Στο μεταξύ, ο «δικαιωμένος» Φαντ Σιπ παραμένει άνεργος και ο Μανωλάς παίρνει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στην Αραβία, λόγω αξίας. Εκεί που παίζει ο Πιάνιτς και από εκεί που ήρθε ο Μπερνάρντ που μας τον γράφουν παιχταρά, οι ίδιοι παραμυθάδες… Για τέτοια δικαίωση μιλάμε. Κωμωδία το λες, γιατί προπαγάνδα δεν μπορείς καν να το πεις. Γέλιο προκαλεί, δεν πείθει.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Σωστή η κίνηση με την ενεργοποίηση του Γάλλου. Να δείξει τι μπορεί να κάνει και να πάρει αυτό που του αξίζει.