Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα τους άφηνε άνεργους ειδάλλως

Θα τους άφηνε άνεργους ειδάλλως
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:34

Βγήκαν όλοι οι παραμυθάδες από χθες και συνεχίζουν και σήμερα, να βάλλουν κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επειδή αναφέρθηκε σε ΜΜΕ τα οποία κάνουν πόλεμο στον Ολυμπιακό, πετάνε λάσπη και λοιπά. Προσοχή. Δεν είναι όλα στο ίδιο τσουβάλι. Ούτε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα έβαλε όλα στο ίδιο τσουβάλι. Και όμως, άλλοι ενοχλήθηκαν πολύ, άλλοι λίγο, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς οι οποίοι… αλαλάζουν σήμερα, έχουν ένα κοινό: Πιθανότατα θα ήταν… άνεργοι αν δεν υπήρχε ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης…

Όλη η καριέρα τους, εδώ και χρόνια, όλη τους η ύπαρξη, στον χώρο της… «ενημέρωσης» (όπως την έχουν εκείνοι και τα αφεντικά τους στο κεφάλι τους) βασίζεται στο τι κάνει ο Ολυμπιακός… Είναι οπαδοί άλλων ομάδων, αντιπάλων του Ολυμπιακού και άλλοι το κρύβουν, άλλοι όχι. Αλλά έχουν επίσης άλλο ένα κοινό: Είναι όλοι τους αντι-Ολυμπιακοί. Μισούν τον Ολυμπιακό. Δεν τον γουστάρουν. Και παρόλα αυτά, ξέρουν ότι αν ο Ολυμπιακός ήταν στην… αφάνεια, κατά 99,9% δεν θα είχαν λόγο ύπαρξης…

Είναι αυτό που λέμε… λατρεύουν να τον μισούν. Γιατί γεμίζουν και οι τσέπες τους. Χάρη στην επιτυχία του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη. Για τους οποίους διαρκώς γράφουν και εναντίον των οποίων βάλλουν. Παράδοξο ε; Όχι στην Ελλάδα της «εξυγίανσης».

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Σωστή η κίνηση με την ενεργοποίηση του Γάλλου. Να δείξει τι μπορεί να κάνει και να πάρει αυτό που του αξίζει.

«Δικαιωμένος» ο άνεργος Φαντ Σιπ

«Δικαιωμένος» ο άνεργος Φαντ Σιπ

Κωμωδία παραμυθάδων και με αφορμή τη μετακίνηση του Μανωλά στα Εμιράτα. Προπαγάνδα δίχως «αύριο» για τους φίλους τους, βιάζοντας τη λογική.