Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία

Ο Λαλά και η νέα ευκαιρία
Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:52

Επί Μαρτίνς ο Κένι Λαλά ένιωθε -και ήταν εδώ που τα λέμε- παραμελημένος. Ο Γάλλος ακραίος μπακ δεν έβλεπε επί Μαρτίνς τη δυνατότητα να νιώσει και να είναι πρώτη επιλογή. Αυτή είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Η άλλη βεβαίως είναι το γεγονός ότι ο ίδιος ο παίκτης δεν κατάφερε να δείξει ότι μπορεί να αποτελέσει έναν βασικό παίκτη, στο δεξιό άκρο της άμυνας και να δώσει στον προπονητή του τις λύσεις που εκείνος αναζητούσε. Αποτέλεσμα αυτού είναι να έχει μπει στον «πάγο».

Από τον οποίο «πάγο» βγαίνει τώρα, προκειμένου να δείξει αν και τι μπορεί να κάνει, αλλά και να διεκδικήσει την ευκαιρία είτε να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό, είτε να κερδίσει μια μεταγραφή. Θα φανεί αυτό στην πορεία.

Η ουσία είναι ότι ο Γάλλος επανενεργοποιείται και αυτή η κίνηση είναι σωστή από πλευράς ομάδας. Ο Λαλά είναι ένας ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και θα πρέπει να πάρει την ευκαιρία, στη νέα κατάσταση που επικρατεί, να δείξει τι μπορεί να προσφέρει. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πως θα σταθεί.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

«Δικαιωμένος» ο άνεργος Φαντ Σιπ

«Δικαιωμένος» ο άνεργος Φαντ Σιπ

Κωμωδία παραμυθάδων και με αφορμή τη μετακίνηση του Μανωλά στα Εμιράτα. Προπαγάνδα δίχως «αύριο» για τους φίλους τους, βιάζοντας τη λογική.