Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις Μίτσελ για Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια!

Σκέψεις Μίτσελ για Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια!
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:25

Πολλές δοκιμές πραγματοποιεί ο Μίτσελ, καθημερινά, στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη. Και λογικό, αφού ο Ισπανός τεχνικός αναζητεί τρόπους, για να γυρίσει τον «διακόπτη» των «ερυθρόλευκων». Ο Μίτσελ προσπαθεί να αλλάξει την εικόνα των Πειραιωτών, ώστε να έρθουν ξανά τα νικηφόρα αποτελέσματα στο μεγάλο λιμάνι.

Μία από τις σκέψεις του Ισπανού κόουτς φέρεται να είναι η… ευκαιρία στον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ο 59χρονος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει βασικό τον νεαρό τερματοφύλακα, αντί του Βατσλίκ, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Τζολάκης έχει αποδείξει, πως έχει τις δυνατότητες και το ταλέντο να σηκώσει το «βάρος» του βασικού τερματοφύλακα στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο. Μένει να δούμε, αν τελικά κάνει πράξη τις σκέψεις του ο Μίτσελ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης