Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαρόμετρο στην επιστροφή του Θρύλου, ο Ίνμπομ

Βαρόμετρο στην επιστροφή του Θρύλου, ο Ίνμπομ
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:01
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει από το επόμενο Σαββατοκύριακο σε δράση, με το εντός έδρας ματς κόντρα στον Ατρόμητο, στο Καραϊσκάκη. Ο Θρύλος θέλει να συνεχίσει να δουλεύει σωστά και να επιστρέψει από τη διακοπή με νίκη, για να πάει και με αυτοπεποίθηση στην Ευρώπη. Και ένας παίκτης, από τον οποίο η ομάδα του Μίτσελ χρειάζεται πολλά, σε αυτή την προσπάθεια, είναι ο Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο άσος από την Κορέα είναι «βαρόμετρο» για τον Ολυμπιακό, σε βαθμό ώστε μιλάμε για «Ολυμπιακό με και χωρίς Χουάνγκ». Ο Ίνμπομ κουμαντάρει πολύ το παιχνίδι της ομάδας και βοηθά τόσο δημιουργικά, όσο και ανασταλτικά. Από τα πρώτα του λεπτά με τον Ολυμπιακό, στην Κύπρο τότε, ο Χουάνγκ είχε δείξει δείγματα της μεγάλης ποιότητάς του. Και έκτοτε συνέχισε να το κάνει, αλλά… κάτι του έλειπε…

Ο Νοτιοκορεάτης χρειάζεται διάρκεια, καθώς ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον ίδιο, στο απόγειο της απόδοσής του. Και τον χρειάζεται εκεί σταθερά. Θα πρέπει ο Μίτσελ να διαχειριστεί σωστά το θέμα, ώστε ο Θρύλος να πάρει το καλύτερο δυνατό, από τον Νοτιοκορεάτη άσο και να κερδίσει σε δημιουργία. Κάτι το οποίο χρειάζεται, για να έρθει το γκολ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης