Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιχείρηση: Γκολ από τους φορ!

Επιχείρηση: Γκολ από τους φορ!
Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:58

Αδιαμφισβήτητα, ο Ολυμπιακός διαθέτει φέτος ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) ρόστερ στην ιστορία του. Παίκτες παγκόσμιας κλάσης έχουν φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, με στόχο νίκες, απολαυστικό ποδόσφαιρο και τρόπαια. Με τον Θρύλο να είναι πανίσχυρος (και) στην επιθετική του γραμμή!

H ομάδα του Πειραιά διαθέτει στη γραμμή κρούσης της μία εντυπωσιακή τετράδα ποδοσφαιριστών: Σίντρικ Μπακαμπού, Ουί-Τζο Χουάνγκ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά! Η βασική επιθετική τριάδα των Πειραιωτών, ωστόσο, αποτελείται από τους Μπακαμπού, Ουί-Τζο και Ελ Αραμπί. Παίκτες, στους οποίους οι πρωταθλητές Ελλάδας, με τον Μίτσελ, «ποντάρουν» πολλά…

Για να καταλάβετε, η παραπάνω επιθετική τριάδα του Ολυμπιακού μετράει 513 γκολ, σε συλλογικό επίπεδο! Και τονίζουμε: σε συλλογικό επίπεδο!

Ο «ερυθρόλευκος» Μπακαμπού, λοιπόν, στα 31 του χρόνια, έχει σκοράρει 151 τέρματα, σε 364 συμμετοχές, με Σοσό (21), Βιγιαρεάλ (47), Γκουοάν Πεκίνου (58), Μαρσέιγ (4) και Μπούρσασπορ (21). Επίσης, ο διεθνής στράικερ έχει πετύχει 40 γκολ με το Κονγκό και καμιά… 40αριά με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας (Κ20, Κ19, Κ18).

Όσον αφορά στον Ουί-Τζο, μπορεί να μην έχει σκοράρει έως τώρα με τον Θρύλο, αλλά στην καριέρα του, έχει «βρει» δίχτυα 103 φορές, σε 339 ματς, με Σεονγκνάμ (43), Γκάμπα Οσάκα (31) και Μπορντό (29). Και μην ξεχνάμε τα 15 τέρματα του επιθετικού των Πειραιωτών με την Εθνική Νότιας Κορέας (συν 14 με την Κ23 της χώρας του, καθώς και τέσσερα ακόμα με την Ολυμπιακή ομάδα).

Για τον Ελ Αραμπί, τα λόγια είναι περιττά, μετά τη σπουδαία καριέρα του στο μεγάλο λιμάνι. Γνωστή η απίστευτη κλάση του! Ο Μαροκινός «killer» μετρά 81 γκολ και 20 ασίστ, σε 163 ματς στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο και συνολικά, 259 σε 478 συμμετοχές στην καριέρα του (συν 16 τέρματα με το Μαρόκο).

Μιλάμε, για μία «καυτή» τριάδα επίθεσης, για τον Ολυμπιακό του 2022-23! Μια τριάδα, την οποία ο Μίτσελ, λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου, θέλει να αξιοποιήσει κατάλληλα, ώστε να οι «ερυθρόλευκοι» να σκοράρουν στο «φουλ». Ήδη, μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός δοκιμάζει το σύστημα 4-4-2 στον Θρύλο, με Μπακαμπού και Ελ Αραμπί στην κορυφή.

Πλέον, το μόνο που μένει, είναι να «δέσει» η ομάδα του Πειραιά, ώστε να παρουσιάσει ένα… επιθετικό αποτέλεσμα. Η ποιότητα, εξάλλου, στο φετινό ρόστερ των Πειραιωτών είναι τεράστια…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης