Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανελέητος πόλεμος στον Ολυμπιακό

Ανελέητος πόλεμος στον Ολυμπιακό
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 09:39

Δεν σταματούν. Δεν πρόκειται να σταματήσουν. Είναι σε αποστολή και αυτό είναι σαφές, εδώ και χρόνια. Ένα σκηνικό επαναλαμβανόμενο, το οποίο πραγματικά σε κάνει να αναρωτιέσαι, αν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού προσπαθούν με τέτοιο ανηλεή πόλεμο, να βάλουν από κάτω τον Ολυμπιακό… Με κάθε τρόπο. Παρασκηνιακό, εξωαγωνιστικό, μιντιακό. Αλλά όχι με ποδόσφαιρο. Εκεί… δεν μπορούν.

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτή την περίοδο και «στα πάνω του». Πρωταθλητής ναι, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα ναι, αλλά σε αγωνιστική κάμψη. Δεν του «πάνε» τα αποτελέσματα και είναι σε αγωνιστικά κακή κατάσταση. Και όμως. Τρέμουν στην ιδέα ότι ο γίγαντας στέκεται ξανά στα πόδια του.

Όταν ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη Μακάμπι, η ευχή τους ήταν μία: Ο Μαρινάκης να ρίξει λευκή πετσέτα… Τόσο λίγο τον ξέρουν. Τόσο λίγο τον έμαθαν όλα αυτά τα χρόνια, κατά τα οποία τους έχει από κάτω εμφατικά και… άνετα. Τόσα χρόνια απέτυχαν να μάθουν ότι ο Μαρινάκης δεν είναι άνθρωπος που το βάζει κάτω. Και αυτό είναι που τρέμουν πιο πολύ. Έναν Ολυμπιακό δυνατό, όπως είναι τώρα, ακόμη και στην αγωνιστική του κάμψη…

Στη διαιτησία. Σε αντιπάλους-«Ταλιμπάν». Στα ΜΜΕ. Στις αρχές του ποδοσφαίρου. Όπου μπορούν και όπως μπορούν. Δεν σταματούν και δεν θα σταματήσουν. Δεν έχουν άλλο τρόπο να τα βάλουν με τον Ολυμπιακό… Αγωνιστικά… δεν. Δεν το ‘χουν. Δεν μπορούν. Και βλέποντας τον γίγαντα να σηκώνεται ξανά, τρέμουν… Ακόμα δεν έχουν δει τίποτα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης