Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάμες-Μπιέλ, η ενδεκάδα και οι σκέψεις του Μίτσελ

Χάμες-Μπιέλ, η ενδεκάδα και οι σκέψεις του Μίτσελ
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:29

Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια να διαθέτει στο ρόστερ του δύο παίκτες ανώτερου επιπέδου. Κορυφαίου επιπέδου. Του κορυφαίου ποδοσφαιρικού επιπέδου παγκοσμίως. Ο ένας καλύτερος από τον άλλο, που λέμε. Ο λόγος για τον Χάμες Ροντρίγκες και για τον Πεπ Μπιέλ. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όσο ιντριγκάρουν και εξιτάρουν, άλλο τόσο… πονοκεφαλιάζουν…

Οι σκέψεις του Μίτσελ για τους δύο άσους έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι πραγματικά είναι… ταυτόσημοι. Αμφότεροι παίζουν πρακτικά στην ίδια θέση. Χωράνε στην ενδεκάδα; Αν ναι, πως; Απαντήσεις τις οποίες πρώτος ο Μίτσελ πρέπει να δώσει. Είναι σαφές ότι τόσο ο Χάμες, όσο και ο Πεπ Μπιέλ μπορούν και να παίξουν στο «10» ή στο… «9,5» ή και να βγουν στα άκρα. Να χωρέσουν στην ενδεκάδα και να παίξουν μαζί. Ο ένας πιο κεντρικά, ο άλλος στα άκρα. Και να αλλάζουν και θέσεις.

Ξαναλέμε, αυτό είναι κάτι το οποίο ο Μίτσελ θα το αποφασίσει και θα το οριοθετήσει. Δεν θα λείψουν και οι φορές κατά τις οποίες ο ένας θα είναι βασικός και ο άλλος όχι. Αλλά θα είναι πάμπολλες και οι φορές, κατά τις οποίες θα συνυπάρξουν. Και ο Μίτσελ καλείται να βρει τον καλύτερο τρόπο, για να συμβεί αυτό, με κέρδος για τον Θρύλο.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης