Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει να προετοιμάσει παιχνίδι, έτσι;

Έχει να προετοιμάσει παιχνίδι, έτσι;
Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 - 10:42

Ο Ολυμπιακός κινείται στον αστερισμό του Μίτσελ. Ο Ισπανός προπονητής ξέρει καλά ότι πρέπει άμεσα να παρουσιάσει μια ομάδα με άλλο «αέρα», στο αμέσως επόμενο διάστημα. Η πραγματικότητα λέει, ωστόσο, ότι ο Μίτσελ δεν έχει δυνατότητα να κάνει… προετοιμασία αυτή τη στιγμή. Προετοιμασία με την έννοια του… καλοκαιριού. Δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Οφείλει να λειτουργεί με ρυθμούς… σεζόν που τρέχει.

Και δεν θα πρέπει να παραμελούμε το πιο σημαντικό γεγονός, αυτής της εβδομάδας, ας πούμε… Ο Μίτσελ βλέπει τον Ατρόμητο μπροστά! Έχει να προετοιμάσει παιχνίδι, έτσι; Μην ξεχνιόμαστε. Ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις και αυτές «τρέχουν» μαζί με την αναδιοργάνωση που -πρέπει να- κάνει ο προπονητής του.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να δουλεύει, όπως έκανε μέχρι τώρα, καθώς παράλληλα προετοιμάζει ματς. Προετοιμάζει επίσημες υποχρεώσεις, για να επανέλθει στις νίκες και να αρχίσει να χτίζει ξανά το μονοπάτι του, προς τον τίτλο. Προς την επιστροφή στις νίκες, στην Ευρώπη. Είναι δύσκολες οι μέρες μπροστά. Προετοιμασία για ματς και αναδιοργάνωση… Όλα μαζί…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης