Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μίτσελ στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα του!

Ο Μίτσελ στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα του!
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:14

Ο Ολυμπιακός δεν προχωρά μεταγραφικές υποθέσεις πια. Ίσως πλην τερματοφύλακα, αλλά και αυτό θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Ο Μίτσελ έκρινε και σωστά, θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η ομάδα είναι πλήρης και ικανή να σταθεί όπως πρέπει και να νικάει διαρκώς, με τους παίκτες που έχει στα χέρια του. Και αυτό δείχνει, πρώτα από όλα ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού στέλνει μήνυμα εμπιστοσύνης στην ομάδα του!

«Έχω καλή ομάδα, έχω καλό ρόστερ και πρέπει πρώτα από όλα να μειώσουμε τον αριθμό των παικτών», είπε μέσες-άκρες ο Μίτσελ, ο οποίος το πρώτο που κερδίζει, με αυτή του την κίνηση/στάση, είναι ο σεβασμός και η εκτίμηση των παικτών του. Ακόμη και ορισμένων οι οποίοι ενδεχομένως θα μπουν στην άκρη, για να ελαφρύνει ο Ισπανός το ρόστερ. Ξέρουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ότι κρίνονται και κριθούν τίμια και με γνώμονα το τι δείχνουν ΤΩΡΑ στο γήπεδο και όχι με ό,τι έχουν δείξει έως τώρα.

Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί, όπως είπαμε, ως έχει. Πιθανώς να κινηθεί για τερματοφύλακα, την ύστατη ώρα. Ίσως τον Πασχαλάκη, το θέμα παραμένει ενεργό. Αλλά ο Μίτσελ δείχνει πάνω από όλα, πως πιστεύει στην ομάδα του και το δείχνει αυτό στους παίκτες του, αποφασίζοντας ότι το ρόστερ του είναι πλήρες και πολύ ποιοτικό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Ναι, αλλά τον Ελ Αραμπί τον κάλεσε;

Ναι, αλλά τον Ελ Αραμπί τον κάλεσε;

Κάλεσε, λέει, τους προέδρους αντιπάλων ΠΑΕ στα εγκαίνια του γηπέδου, ο Μελισσανίδης. Εκείνον που… αγαπάει την ΑΕΚ όσο κανείς, τον κάλεσε όμως; Ή μπα;

Φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή!

Φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή!

Το υπέροχο τελείωμα στο γήπεδο του Άρη, αλλά και το επίσης υπέροχο τελείωμα στη Ριζούπολη με την Εθνική Ελλάδας, δείχνουν ότι ο Γιώργος Μασούρας είναι εδώ…