Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Βατσλίκ και απευθείας για εξετάσεις

Το απόγευμα στην Ελλάδα ο Βατσλίκ και απευθείας για εξετάσεις
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:31

Ο Τόμας Βατσλίκ μπορεί να μην περνάει την καλύτερη φάση του, όμως η πραγματικότητα είναι πως παραμένει ο βασικός και πρώτος γκολκίπερ στον Ολυμπιακό. Ο Τσέχος πήγε τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη με τις αποκρούσεις του και ο κόσμος το ξέρει, το αναγνωρίζει και το σταθμίζει, όταν συζητά για προτερήματα και μειονεκτήματά του. Ο Βατσλίκ χτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι της Τσεχίας και έφερε ανησυχία στον Ολυμπιακό, ως προς την κατάσταση στην οποία (θα) βρίσκεται. Έτσι, ο Τσέχος αναμένεται στη χώρα, για να εξεταστεί και να διαπιστωθεί η κατάστασή του.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αρχικά επρόκειτο να έρθει το πρωί, όμως το πλάνο άλλαξε και ο Τόμας Βατσλίκ θα έρθει στην Ελλάδα το απόγευμα. Και φυσικά οι εξελίξεις θα… τρέξουν. Η αγωνία στον Ολυμπιακό εντείνεται, καθώς ο Τσέχος γκολκίπερ αναμένεται στη χώρα μας, για να αποσαφηνιστεί το τι συμβαίνει με τον τραυματισμό του.

Ο Μίτσελ μπορεί να «προβάρει» αυτή τη στιγμή τον Τζολάκη και να είναι stand by για να πάρει τερματοφύλακα, αν χρειαστεί, όμως η αλήθεια είναι πως άπαντες θα χαρούν περισσότερο από όλα τα σενάρια, αυτό το οποίο θα δείξει ότι ο τραυματισμός του Τσέχου πορτιέρε δεν είναι σοβαρός. Και ότι θα μπορεί άμεσα να είναι ξανά σε δράση.

Διαβάστε επίσης

Ναι, αλλά τον Ελ Αραμπί τον κάλεσε;

Ναι, αλλά τον Ελ Αραμπί τον κάλεσε;

Κάλεσε, λέει, τους προέδρους αντιπάλων ΠΑΕ στα εγκαίνια του γηπέδου, ο Μελισσανίδης. Εκείνον που… αγαπάει την ΑΕΚ όσο κανείς, τον κάλεσε όμως; Ή μπα;